لیفت سینوس یک جراحی در بخش دهان و دندان است. افرادی که به دلیل از بین رفتن دندان ها و کاهش طبیعی استخوان فک نتوانسته اند دندان های خود را ایمپلنت کنند کمک می کنند تا دندان های خود را بازسازی کنند این روش برای افرادی که میخواهند ایمپلنت دندانی در فک بالای خود داشته باشند استفاده می شود. این جراحی توسط متخصصان ایمپلنت دندان و جراحان انجام می شود.
⦁ ایجاد بیهوشی: برای ارام سازی بیمار معمولا از بیهوشی عمومی یا موضعی در جراحی سینوس لیفت استفاده می شود.
⦁ ایجاد بیهوشی: برای ارام سازی بیمار معمولا از بیهوشی عمومی یا موضعی در جراحی سینوس لیفت استفاده می شود.
⦁ ایجاد پنجره لثه: متخصص یک پنجره کوچک در لثه اجاد می کند تا به سینوس دسترسی داشته باشد.
⦁ افزایش حجم استخوان: با استفاده از مواد خاص یا استخوان مناطق دیگر بدن حجم استخوان سینوس افزایش داده می شود.
⦁ پر کردن فضای خالی: پس از افزایش حجم استخوان ایمپلنت دندانی در فضای ایجاد شده در سینوس قرار می گیرد.
⦁ دوخت و مراقبت پس از عمل: پس از اتمام جراحی پنجره لثه دوخته می شود.برای مراقبت های پس از عمل استفاده از داروها و به کار بستن توصیه های پزشک ضروری است.
درد پس از جراحی سینوس لیفت در بیشتر موارد بعد از جراحی سینوس لیفت افراد تا حد زیادی دچار تورم و درد ملایمی می شوند. این درد معمولا تا حد زیادی با استفاده از داروهای تجویز شده کاهش می یابد.
⦁ مدیریت درد و ناراحتی
درد و ناراحتی پس از جراحی ایمپلنت و سینوس لیفت شایع است. متخصص دندانپزشک شما ممکن است داروهای ضد درد تجویز کند یا مسکن های بدون نسخه رای برای مدیریت درد و ناراحتی به شما توصیه کند.
⦁ کنترل تورم
یکی از مراقبت های بعد از ایمپلنت و سینوس لیفت کنترل و تورم صورت و بافت داخل دان است. تورم یک پاسخ طبیعی پس از هر نوع جراحی است. برای کنترل تورم بعد از کاشت می توان کمپرس یخ را در قسمت بیرونی صورت خود در ناحیه جراحی قرار دهید. توصیه می شود هر بار 15 تا 20 دقیقه یخ را در ناحیه قرار دهید.
تغذیه بعد از سینوس لیفت در طول دوره نقاهت بعد از ایمپلنت و سینوس لیفت حفظ یک رژیم غذایی سالم برای حمایت از روند بهبودی ضروری است. به غذاهای نرم و مغذی که جویدن و قورت دادن ان ها اسان است رو بیاورید. از مصرف غذاهای سفت و چسبناکی که می توانند به ناحیه جراحی فشار وارد کنند نیز خود داری کنید. غذاهایی مانند پوره سیب زمینی سوپ و … را برای اطمینان از رژیم غذایی مناسب انتخاب کنید.
محدودیت ها و اقدامات احتیاطی در دوران نقاهت بعد از ایمپلنت و سینوس لیفت برای اطمینان از بهبودی محدودیت ها و اقدامات احتیاطی خاصی باید رعایت شود. این موارد مهم ترین احتیاطی در خصوص مراقبت های بعد از ایمپلنت و سینوس لیفت هستند:
اجتناب از فعالیت های بدنی شدید در روز های اول پس از جراحی از انجام فعالیت های بدنی شدید و ورزش خودداری کنید. درگیر شدن در فعالیت های بدنی شدید می تواند جریان خون را در ناحیه جراحی افزایش داده و منجر به خونریزی طولانی مدت و تاخیر در بهبودی شود.
مصرف سیگار و الکل می تواند در روند درمان اختلال ایجاد کند. و خطر عوارض سینوس لیفت و ایمپلنت راافزایش دهد.از مصرف سیگار و الکل در دوره نقاهت خودداری کنید.
مراجعه منظم به دندانپزشک در دوره پس از جراحی از مهم ترین مواردی است که می بایست پس ار جراحی رعایت کرد. در طول این ویزیت ها دندانپزشک روند بهبودی شما را ارزیابی می کند ثبات ایمپلنت ها را بررسی می کند و در مورد مراحل بعدی برنامه درمانی به طور مفصل با شما صحبت خواهند کرد.